Aanbod

Workshop GRENZENloos vertrouwen / assertiviteit

Durf jij geen ‘nee’ zeggen?
Lopen anderen vaak over jou?
Ga je de confrontatie uit de weg?
Leef jij in teken van ‘de lieve vrede bewaren’?
Durf jij geen risico’s nemen? 

Eigenlijk weet je vaak wel wat je wilt of vindt maar durf je er niet voor uitkomen. Je lijkt te blokkeren en bent meteen 20 centimeter kleiner als ze naar je kijken en je mening vragen. En toch is het nodig dat jij je stem laat horen. Er is namelijk niets zo frustrerend als het machteloze gevoel niet aan het roer van je eigen leven te staan. Je laat je leiden, en misschien zelfs nog erger, je laat je lijden. Tijd dus om het roer om te gooien en het heft in eigen handen te nemen. 

Wil jij met meer zelfvertrouwen voor de dag komen?
Wil jij het woord durven nemen tijdens vergaderingen of gesprekken?
Wil jij je eigen ruimte innemen? 
Wil jij wat sterker in je schoenen staan?
Wil jij leren ‘nee’ zeggen
Wil jij je grenzen en gevoelens leren op een respectvolle manier overbrengen? 
Wil jij weer de regisseur van je eigen leven worden? 

Tijdens deze boeiende workshop leer je onder andere zelfzeker over te komen, omgaan met ‘moeilijke’ mensen, feedback geven en krijgen, assertief zijn in verschillende situaties, … Je leert als het ware je grenzen stellen en vertrouwen op jezelf. We gaan de hele dag aan de slag en wisselen theorie en praktijk af zodat nieuwe inzichten meteen geïntegreerd kunnen worden en er ook voldoende leerkansen zijn. Uiteraard is er ook ruimte om persoonlijke situaties te behandelen.

De exacte data voor 2023 worden weldra vrijgegeven.

Workshop ADEMloos in balans / Hartcoherentie

Voel jij je vaak overweldigd?
Leef jij steeds aan 100 kilometer per uur?
Heb je stressgerelateerde (fysieke) klachten? 
Kan je moeilijk rust of ontspanning vinden? 
Wordt je soms overvallen door angsten? 
Mis je balans in je leven? 

Je voelt al wel een tijdje dat het zo niet verder kan en dat je uitgeblust bent/raakt, maar hebt geen idee wat je kan veranderen. Het is niet evident om elke dag weer al die ballen in de lucht te houden en voelt dat het hoe langer hoe zwaarder wordt. Je hebt al wel eens een extra pauze genomen en kruipt al zo vroeg mogelijk in bed, maar het voelt alsof het niet voldoende is. De volgende dag sta je weer net zo uitgeput op en raas (of strompel) je weer plichtsbewust door de sleur van de dag. Je kijkt uit naar je volgende vakantie maar die laat nog maanden op zich wachten. De stress stapelt op en je voelt je onderuit gaan. Gelukkig kan het ook anders.

Wil jij je stress beter de baas kunnen? 
Wil jij meer welbevinden en rust in je leven?
Wil jij je concentratie en focus wel eens upgraden? 
Wil jij je veerkracht en weerstand een ware boost geven? 
Wil jij je angsten beter leren beheersen? 
Wil jij een positieve verandering in je gedrag en denken ervaren? 

Dan kan de workshop hartcoherentie wel een oplossing bieden. Tijdens 4 sessies (verspreid over 8 weken) gaan we leren hoe je zenuwstelsel werkt, wat de impact van stress is en hoe onze ademhaling een positieve invloed kan uitoefenen. We leren allereerst onthaasten, onszelf in balans brengen en maken dit ook meetbaar. In de laatste sessies bekijken we de rol van emoties en hormonen in het hele stressverhaal en zorgen ervoor dat jij de nodige tools hebt om je lichaam en leven weer in balans te brengen en houden. Ook wanneer het moeilijk(er) wordt. 

De exacte data voor 2023 worden weldra vrijgegeven.

Tarief

€ 215 voor 4 sessies (± 1,5 uur) in groep 
€ 350 voor 4 sessies (± 1,5 uur) individueel

Boek een workshop

Wat anderen zeggen