Aanbod

1 op 1 coaching

Heb jij het gevoel dat je ter plaatse trappelt of dat je de weg in je leven even kwijt bent? Ben je op zoek naar meer balans in je leven of zoek je naar het doel dat jouw leven (weer) zin kan geven? Ben je klaar om de juiste stappen te zetten naar het leven van je dromen en kan je daarbij wel een duwtje in de rug gebruiken?

In tegenstelling tot andere therapieën is coaching erg oplossingsgericht. We gaan niet nodeloos in het verleden graven of blijven roeren in dezelfde potjes maar we gaan echt verandering brengen in je dagelijkse leven. Vanuit het (gratis) kennismakingsgesprek kijken we welk probleem zich stelt en gaan we echt op zoek naar een plan op maat om zo de disbalans in je leven weg te nemen.

Je leert jezelf (opnieuw) kennen en zoekt het juiste (levens)pad voor jou om dan samen de eerste stappen daarop te zetten. Door de inzichten te integreren en de tips toe te passen, kan je snel aan de slag gaan en leer je jezelf terug in evenwicht brengen en houden. Je komt weer dichter bij jezelf en leert (opnieuw) voelen wat goed voor je is. Hierdoor ervaar je meer rust in je hoofd, lichaam en leven. 

Tarieven
€ 60 voor een uur
€ 80 voor anderhalf uur

Exclusieve Balans Coaching

Indien je nood hebt aan een eenmalige zeer intensieve coaching, kan je sinds kort ook kiezen voor de Exclusieve Balans Coaching. Ben je gewoon de weg even kwijt, zie je geen oplossing voor een bepaald probleem of ben je plots overweldigd door iets?

In deze sessie van 3,5 (!) uur gaan we aan de slag met waar jij nu net tegenaan loopt. Je hebt geen specifieke problematiek, geen langdurige begeleiding nodig of wenst gewoon niet in een traject te stappen. Echter kan je wel even iemand gebruiken die als buitenstaander een inzicht aanreikt in wat er speelt bij jou, de puntjes samen terug op de i zet en je weet te motiveren om er weer helemaal voor te gaan. We duiken een halve dag ‘all in’ in jouw hoofd, lichaam en leven zodat je nadien door het bos de bomen weer ziet en weer verder kan

Boek een traject

Wat anderen zeggen