Aanbod

1 op 1 coachingsessie

Heb jij het gevoel dat je ter plaatse trappelt
of dat je de weg in je leven even kwijt bent?

Ben je op zoek naar meer balans in je leven
of zoek je naar het doel dat jouw leven (weer) zin kan geven?

Ben je klaar om de juiste stappen te zetten naar het leven van je dromen
en kan je daarbij wel een duwtje in de rug gebruiken?

In tegenstelling tot andere therapieën is coaching erg oplossingsgericht. We gaan niet nodeloos in het verleden graven of blijven roeren in dezelfde potjes maar we gaan echt verandering brengen in je dagelijkse leven. Vanuit het (gratis) kennismakingsgesprek kijken we welk probleem zich stelt en gaan we echt op zoek naar een plan op maat om zo de disbalans in je leven weg te nemen.

Je leert jezelf (opnieuw) kennen en zoekt het juiste (levens)pad voor jou om dan samen de eerste stappen daarop te zetten. Door de inzichten te integreren en de tips toe te passen, kan je snel aan de slag gaan en leer je jezelf terug in evenwicht brengen en houden. Je komt weer dichter bij jezelf en leert (opnieuw) voelen wat goed voor je is. Hierdoor ervaar je meer rust in je hoofd, lichaam en leven. 

Boek jouw GRATIS Coach call 60 min
Boek jouw Coach call 60 min
Boek jouw Coach call 90 min

Exclusieve Balans Coaching

Indien je nood hebt aan een eenmalige zeer intensieve coaching, kan je sinds kort ook kiezen voor de Exclusieve Balans Coaching.

Ben je gewoon de weg even kwijt, zie je geen oplossing voor een bepaald probleem of ben je plots overweldigd door iets?

In deze sessie van 3,5 uur maken we een ‘deep dive’ in jouw leven en gaan we aan de slag met waar jij nu net tegenaan loopt. Je hebt geen nood aan een langdurige begeleiding maar kan wel even iemand gebruiken die je als buitenstaander een inzicht aanreikt in wat er speelt bij jou, de puntjes samen terug op de i zet en je weet te motiveren om er weer helemaal voor te gaan.

We duiken een halve dag ‘all in’ in jouw hoofd, lichaam en leven zodat je nadien door het bos de bomen weer ziet en zelf weer verder kan

Boek jouw Exclusieve balans coaching

Reset Traject

Voel jij je uitgeblust?
Leef jij op automatische piloot?
Heb je het moeilijk om al die ballen in de lucht te houden? 
Mis jij de balans in je leven?
Ben jij overweldigd door alles wat op je pad komt?
Is het je allemaal even wat (te) veel?

Wil jij weer meer plezier hebben in je leven?
Wil jij (leren) echt voor jezelf zorgen?
Wil jij weer stralen van geluk?
Wil jij meer rust ervaren in het dagelijkse leven?
Wil jij weer dichter bij jezelf komen?
Wil jij de vrouw zijn die voluit ‘JA’ zegt tegen het leven?

Upload Image...

 

Als het leven voor jou ook aanvoelt als een constante strijd die je dagelijks opnieuw moet ondergaan, dan is het Mooi In Balans Reset Traject iets voor jou. Samen gaan we ontdekken wie jij nu echt bent en waar jij gelukkig van wordt. En dit met als ultieme doel een vervullend en leuker leven, want laat ons eerlijk zijn, daarom zijn we hier toch. 

Dit uniek ontwikkelde coachingstraject leert je stap voor stap je leven terug in handen te nemen. Door met verschillende thema’s te werken, bekijken we alles vanuit verschillende standpunten en gaan we op zoek naar jouw blokkades. We ontdekken als het ware samen jouw eigen handleiding. Naast een deel theorie en inzichten, ga je vooral zelf aan de slag en kom je door middel van oefeningen steeds dichter bij waar je wil zijn. Je inzichten integreren en aanpassingen maken waar dit nodig blijkt, vormen dan ook de basis om na dit traject te weten hoe best je met bepaalde situaties omgaat en je het juiste pad (voor jou) blijft bewandelen. 

Het traject kan zowel individueel als in groep gevolgd worden.

Bij het groepstraject is de combinatie van groepscoaching en 1 op 1 coaching zo wil ik ervoor zorgen dat er genoeg tijd en ruimte is voor een persoonlijke aanpak maar laat ik jullie ook graag proeven van de kracht van een groep gelijkgestemde dames. Het proces van persoonlijke ontwikkeling is vaak een eenzaam proces en maar al te vaak denken we dat we hier alleen tegenaan lopen, maar niets is minder waar. Door samen op pad te gaan en elkaar te ondersteunen en (h)erkenning te krijgen, zal de transformatie nog intenser zijn.

Wat is inbegrepen in het groepstraject?

 • 5 groepssessies (al dan niet online)
 • 5 individuele sessies (al dan niet online)
 • 5 jaar toegang tot de online leeromgeving (inclusief alle updates en bijkomende oefeningen)
 • een handig werkboek om je traject zelf op te volgen
 • een persoonlijk welkomstpakket om jouw persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen

Het Mooi In Balans Reset Traject is ook individueel beschikbaar in enkel 1 op 1 coaching voor zij die echt een 200% individuele aandacht willen of om de ene of andere reden minder flexibel zijn naar beschikbaarheden. 

Wat is inbegrepen in het individuele traject?

 • 10 individuele sessies (al dan niet online)
 • 5 jaar toegang tot de online leeromgeving (inclusief alle updates en bijkomende oefeningen)
 • een handig werkboek om je traject zelf op te volgen
 • een persoonlijk welkomstpakket om jouw persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen

Self-care moments

Geen nood aan begeleiding?
Wil je eerst even kennismaken via een andere weg.
Of heb jij eerder nood aan een deugddoend me-time momentje?
Ook dan ben je bij Mooi In Balans aan het juiste adres.

Ontspanningsmassage

Kom even helemaal tot rust en schenk jezelf een moment van puur ontspannen en genieten. Laat alle zorgen achter en focus je even op de deugddoende aanraking. Zo leer je al een eerste stap nemen in het terug contact maken met je lichaam en gevoel.

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen. Het is in de eerste plaats een zachte en rustige variant en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

Een ontspanningsmassage kan zorgen voor:

 • een betere bloedcirculatie
 • zuivering van je lichaam door afvalstoffen sneller af te voeren
 • sneller spierherstel en het losmaken van verkrampte spieren 
 • meer beweeglijkheid
 • extra energie
 • een versterking van je immuunsysteem
 • de vermindering stress en vermoeid gevoel
 • een betere balans van je hormonen 

Opmerking: Onze massages zijn steeds respectvol en NOOIT erotisch van aard. Bij het niet naleven van onze regels, zijn wij bevoegd om de behandeling te beëindigen en de klant, na betaling van de volledige som, al dan niet definitief de toegang te weigeren.

Boek jouw Massage 60 min
Boek jouw Massage 90 min

Transformational Cupping (TC)

Bij Mooi In Balans kan je sinds 2023 ook terecht voor Transformational Cupping. Door middel van glazen, plastic of houten cups wordt de huid vacuüm getrokken en op een diepere manier op het bindweefsel gewerkt. Door middel van deze diepgaande bindweefselmassage worden verklevingen, blokkades, spierknopen, vet, afvalstoffen, kwalen maar ook trauma, (oude) vastzittende emoties en geblokkeerde energie weer in beweging gebracht en losgewerkt. Er komt zuurstofrijk bloed ter plaatse, alle afvalstoffen kunnen worden afgevoerd en alles gaat weer stromen. Je krijgt letterlijk weer ruimte in je hoofd en in je lijf waardoor je je lichter, energieker en helderder gaat voelen. Je komt weer dichter bij jezelf en kan weer thuiskomen in je eigen lichaam. 

Omdat TC zowel fysiek als mentaal kan worden ingezet, is het een heerlijke tool om jezelf terug in balans te brengen. Naast een gezonder en strakker lijf, helpt het bij de verwerking van emoties (alsook trauma) maar ook loslaten van bepaalde oude patronen en gedachten. Het is immers wetenschappelijk bewezen dat onze cellen ook emoties opslaan. Zo kan dat vallen met de fiets bijvoorbeeld nog jaren lang in het geheugen zitten in de cellen rondom de knieën. Met TC werken we dit dit hiermee los zodat jij je ineens veel “lichter” gaat voelen. Je hebt dan letterlijk en figuurlijk oude bagage losgelaten.

De resultaten zijn ongekend. Wanneer afvalstoffen verwijderd worden, kan het lichaam weer herstellen en het zelfgenezend vermogen optimaal worden geactiveerd. 

Deze behandeling werkt op:

 • Cellulite
 • Oud vet
 • Afvalstoffen
 • Trauma’s
 • Littekens
 • Oude ballast 
 • Tennisarm
 • Migraine
 •  
   
   
Boek jouw Transformational cupping 60 min
Boek jouw Transformational Cupping 90 min

Gelaatsverzorging Wu Mei

Bij onze gelaatsverzorging van Wu Mei werken we met Westerse cosmetica producten geproduceerd volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Hierbij worden high level Oosterse en Westerse ingrediënten (en technologie/productie) gecombineerd om het beste van twee werelden te krijgen. Dit met als resultaat een spectaculaire huidverbetering en anti-aging. Hoofdzaak is het stimuleren van celmetabolisme en herstellen van microcirculatie aan de hand van “keizerlijke kruiden” die al duizenden jaren in het Oosten gebruikt worden. 

Deze behandeling omvat:

 • Epileren van de wenkbrauwen
 • Reiniging en voorbereiden van de huid
 • Peeling
 • Verwijderen van onzuiverheden
 • (Ontspannende massage met Chinese acupressuurpunten)
 • Guasha en/of Jaderoller
 • Masker
 • (Tweede masker)
 • Aangepaste dagcrème en serum voor het gelaat en decolleté
Boek jouw WuMei Gelaatsverzorging 60 min
Boek jouw WuMei Gelaatsverzorging 90 min

Workshop Gezonde grenzen (Assertiviteit)

Durf jij geen ‘nee’ zeggen?
Lopen anderen vaak over jou?
Ga je de confrontatie uit de weg?
Leef jij in teken van ‘de lieve vrede bewaren’?
Durf jij geen risico’s nemen? 

Wil jij met meer zelfvertrouwen voor de dag komen?
Wil jij het woord durven nemen tijdens vergaderingen of gesprekken?
Wil jij je eigen ruimte innemen? 
Wil jij wat sterker in je schoenen staan?
Wil jij leren ‘nee’ zeggen
Wil jij je grenzen en gevoelens leren op een respectvolle manier overbrengen? 
Wil jij weer de regisseur van je eigen leven worden? 

Eigenlijk weet je vaak wel wat je wilt of vindt maar durf je er niet voor uitkomen. Je lijkt te blokkeren en bent meteen 20 centimeter kleiner als ze naar je kijken en je mening vragen. En toch is het nodig dat jij je stem laat horen. Er is namelijk niets zo frustrerend als het machteloze gevoel niet aan het roer van je eigen leven te staan. Je laat je leiden, en misschien zelfs nog erger, je laat je lijden. Tijd dus om het roer om te gooien en het heft in eigen handen te nemen. 

Tijdens deze boeiende workshop leer je onder andere zelfzeker over te komen, omgaan met ‘moeilijke’ mensen, feedback geven en krijgen, assertief zijn in verschillende situaties, … Je leert als het ware je grenzen stellen en vertrouwen op jezelf. We gaan de hele dag aan de slag en wisselen theorie en praktijk af zodat nieuwe inzichten meteen geïntegreerd kunnen worden en er ook voldoende leerkansen zijn. Uiteraard is er ook ruimte om persoonlijke situaties te behandelen.

Data:
Terug beschikbaar vanaf mei 2024 

(Stuur een mailtje naar deborah@mooi-in-balans.be als je als eerste alle info vrijblijvend wil ontvangen)

 

Workshop Altijd ademen (Hartcoherentie)

Voel jij je vaak overweldigd?
Leef jij steeds aan 100 kilometer per uur?
Heb je stressgerelateerde (fysieke) klachten? 
Kan je moeilijk rust of ontspanning vinden? 
Wordt je soms overvallen door angsten? 
Mis je balans in je leven? 

Wil jij je stress beter de baas kunnen? 
Wil jij meer welbevinden en rust in je leven?
Wil jij je concentratie en focus wel eens upgraden? 
Wil jij je veerkracht en weerstand een ware boost geven? 
Wil jij je angsten beter leren beheersen? 
Wil jij een positieve verandering in je gedrag en denken ervaren? 

Je voelt al wel een tijdje dat het zo niet verder kan en dat je uitgeblust bent/raakt, maar hebt geen idee wat je kan veranderen. Het is niet evident om elke dag weer al die ballen in de lucht te houden en voelt dat het hoe langer hoe zwaarder wordt. Je hebt al wel eens een extra pauze genomen en kruipt al zo vroeg mogelijk in bed, maar het voelt alsof het niet voldoende is. De volgende dag sta je weer net zo uitgeput op en raas (of strompel) je weer plichtsbewust door de sleur van de dag. Je kijkt uit naar je volgende vakantie maar die laat nog maanden op zich wachten. De stress stapelt op en je voelt je onderuit gaan. Gelukkig kan het ook anders.

Dan kan de workshop hartcoherentie wel een oplossing bieden. Tijdens 4 sessies (verspreid over 8 weken) gaan we leren hoe je zenuwstelsel werkt, wat de impact van stress is en hoe onze ademhaling een positieve invloed kan uitoefenen. We leren allereerst onthaasten, onszelf in balans brengen en maken dit ook meetbaar. In de laatste sessies bekijken we de rol van emoties en hormonen in het hele stressverhaal en zorgen ervoor dat jij de nodige tools hebt om je lichaam en leven weer in balans te brengen en houden. Ook wanneer het moeilijk(er) wordt. 

Data:
Geheel vrijblijvend op te vragen via deborah@mooi-in-balans.be

Mooi In Balans Retreat

Het allereerste Mooi In Balans Retreat staat gepland voor het najaar van 2024!

Wil jij als eerste alle informatie ontvangen en toegang krijgen met een mooie early bird korting?

Schrijf je dan nu al geheel vrijblijvend in op de wachtlijst!

Upload Image...
Laat hier je e-mailadres achter

Boek een workshop Gezonde grenzen / Assertiviteit

Wat anderen zeggen